Can't see posts - FordTough.ca - Home of Canadian Ford Truck Enthusiasts
FordTough.ca Site Help? Problems, Related questions, comments, or suggestions only.

 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 10 (permalink) Old 05-17-2016, 08:38 AM Thread Starter
Apprentice
 
Join Date: May 2016
Location: Calgary
Posts: 8
Can't see posts

New member

I can see and write posts when using iPhone 6, but cannot see posts when using iPad or Windows laptop?
Battscrew is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 10 (permalink) Old 05-17-2016, 06:36 PM
 
herbz's Avatar
 
Join Date: Dec 2007
Location: Cochrane, Alberta
Posts: 1,114
Send a message via MSN to herbz
I had the same problem over the weekend up until right now.

I can now see and respond but the "New Posts" tab doesn't return anything even though there are.

2016 F150 XLT XTR 4x4 2.7 Ecoboost
herbz is offline  
post #3 of 10 (permalink) Old 05-17-2016, 07:12 PM
 
Canadian Bacon's Avatar
 
Join Date: Mar 2013
Location: Milton/ Georgetown, Ontario
Posts: 741
Autoguide FTL!

Nicole - 2004 Ford F-150 Lightning #3573
Emily - 2010 Ford F-150 FX4

Amsoil Independent Dealer
Amsoil Home Page
Canadian Bacon is offline  
 
post #4 of 10 (permalink) Old 05-17-2016, 07:43 PM Thread Starter
Apprentice
 
Join Date: May 2016
Location: Calgary
Posts: 8
Working now!
Battscrew is offline  
post #5 of 10 (permalink) Old 05-17-2016, 07:56 PM
 
CanadianRanger's Avatar
 
Join Date: Mar 2008
Location: Saint John, NB
Posts: 1,901
Garage
Had the same issue too. Fixed now.

2014 F150 FX4 | SuperCrew | 5.0L | 4x4 | Sterling Grey Metallic
CanadianRanger is offline  
post #6 of 10 (permalink) Old 05-18-2016, 12:37 PM
 
ag_admin's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Toronto, ON
Posts: 128
Garage
new posts can either be set up to show posts made in the last 24 hours or posts you've never read before. they're also cookie based.

Are you guys still getting no new posts in the 'new posts' section?
I don't have anything showing up.

Lee
ag_admin is offline  
post #7 of 10 (permalink) Old 05-18-2016, 12:39 PM
 
ag_admin's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Toronto, ON
Posts: 128
Garage
I just changed the setting to the new posts feed.

Clear your cache and cookies and let me know if you see anything.

Lee
ag_admin is offline  
post #8 of 10 (permalink) Old 05-18-2016, 01:36 PM Thread Starter
Apprentice
 
Join Date: May 2016
Location: Calgary
Posts: 8
all good now thanks
Battscrew is offline  
post #9 of 10 (permalink) Old 05-18-2016, 07:36 PM
 
SVT4MT's Avatar
 
Join Date: Aug 2010
Location: Port Elgin, Ontario
Posts: 4,741
Garage
Captain Obvious here, the site was messed up the last couple of days, couldn't see much of anything, at least its back somewhat normal.

At least as normal gets these days. lol

801A - 6550 lb bundle of joy
SVT4MT is offline  
post #10 of 10 (permalink) Old 05-19-2016, 09:58 AM
 
ag_admin's Avatar
 
Join Date: May 2013
Location: Toronto, ON
Posts: 128
Garage
Hi,

we were having some problems with a third party plugin conflicting with some other plugins on the site. The tech team has been working hard to fix whatever is causing this issue. Keep an eye on this and let us know if you notice it starting to act strange again.

~Sheena
ag_admin is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
New posts disappearing Viper238 FordTough.ca Site Help? 4 03-27-2008 03:43 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome