Bizare sound from engine bay... - FordTough.ca - Home of Canadian Ford Truck Enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 03-10-2011, 08:21 AM Thread Starter
 
Ford00XLT's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Gatineau, QC
Posts: 56
Send a message via MSN to Ford00XLT
Unhappy Bizare sound from engine bay...

I get this "whoooot" sound from the engine bay(make a sound like if wet brake pads rubbing). I do know that its not my brakes, when it makes the sound, my motor rev up and goes away.

Any suggestions?

F150-2000-4.6l


I'D RATHER PUSH A FORD THAN DRIVE A CHEVY

Last edited by Ford00XLT; 03-10-2011 at 02:08 PM.
Ford00XLT is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 03-18-2011, 08:37 AM Thread Starter
 
Ford00XLT's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Gatineau, QC
Posts: 56
Send a message via MSN to Ford00XLT
Found it! Air intake problem, loose clamp.


I'D RATHER PUSH A FORD THAN DRIVE A CHEVY
Ford00XLT is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Camping at 20 Mile bay on Harrison Lake tohi2care British Columbia 11 07-04-2008 01:13 AM
Hello from Snowy North Bay area Wheelinchick New Members Introductions 27 02-17-2008 07:46 PM
welcome Selective Sound... SKRWZ New Members Introductions 3 11-15-2007 02:36 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome