Nav system 2013 FX4 - FordTough.ca - Home of Canadian Ford Truck Enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 3 (permalink) Old 12-21-2012, 10:42 AM Thread Starter
Apprentice
 
GoManGo's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Alberta
Posts: 5
Nav system 2013 FX4

Anyone know how I can get my Nav to switch from US to Canada in the Nav settings? Also may need to do a calibration as my Nav shows me beside most roads not on them.
GoManGo is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 3 (permalink) Old 12-21-2012, 11:21 AM
 
BlairTruck's Avatar
 
Join Date: Apr 2008
Location: Edmonton, Alberta
Posts: 2,354
stay outta the ditch



Really? Its the Internet take it easy.
BlairTruck is offline  
post #3 of 3 (permalink) Old 12-21-2012, 11:28 AM Thread Starter
Apprentice
 
GoManGo's Avatar
 
Join Date: Dec 2012
Location: Alberta
Posts: 5
Been trying to but this thing rocks off road. Especially like the e-locker!
GoManGo is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
My New 2013 FX4 Redster F-150 2009 to 2014 Forum 33 11-23-2013 10:23 AM
In Dash Nav. Doubletap Audio and Electronics 4 10-29-2011 07:31 AM
Aftermarket Nav & Bluetooth Blue Oval Audio and Electronics 9 04-21-2010 07:31 PM
Factory Nav re-programming??? HD Chrome Audio and Electronics 2 10-29-2009 08:09 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome