Sync1 Update Issue - FordTough.ca - Home of Canadian Ford Truck Enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 1 (permalink) Old 02-17-2019, 02:28 PM Thread Starter
Forum Newbie
 
Join Date: Feb 2019
Location: Revelstoke, BC
Posts: 1
Sync1 Update Issue

I am trying to update the sync system in my new to me 2009 F150 Lariat. From what I can tell from Ford's website I have version 1 of sync and the update file is updating the system to be Windows Mobile for Automotive 5.7.

Every time I plug my USB into the truck and initiate the setup I get the "installation file not found in root directory" error, even though it is in the root directory. One thing I did notice is the installation package does not have the "autoinstall.lst" file, only the "install.lst" file so maybe that's it?

I looked at the file names of the .CAB file and .pks file and they match the directory in the .lst file. That seemed to be an issue in the 4.x versions of the software.

Has anyone else come across this or updated their sync v1 in their truck recentlyish?

Thanks
Blankman000007 is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Just an update LayinHp Photo and Video Gallery - Members Rides 10 05-24-2007 11:33 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome