New Problems-Ghost TruckPosted - FordTough.ca - Home of Canadian Ford Truck Enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 4 (permalink) Old 08-15-2009, 11:43 AM Thread Starter
 
kidd's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chatham,ON
Posts: 79
New Problems-Ghost TruckPosted

Interesting ride home tonight, 1/shuttered like out of fuel, 2/had OD button pushed off it then turned back on by itself, 3/downshifted/up-shifted by [email protected], 4/OD light flashing-check engine light came on-running on 4 or 5 cyl.-pulled over disconnect battery 10 min. hooked back up all good to go, 5/ 80km up-shifted then downshifted by itself, 6/got into town (Chatham) at red light did not idle down (2000rpm)going through town 7/when I pushed the OD button light came on but no gear change /8 got home put in park idle about 1800 rpm 9/ shut off -started so I may put in garage idle in park 1400 rpm then dropped to 1100 then put in gear to put in garage.

Anybody want to take a stab at the new developments.
1994 F150-302 Efi-automatic w/PI 2800 converter and SuperChip modded motor

13.32 @ 99.79mph
60' @ 1.86
Going for High to Mid 12's in 2012

www.kdracingteam.com
kidd is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 4 (permalink) Old 08-15-2009, 11:26 PM Thread Starter
 
kidd's Avatar
 
Join Date: Apr 2009
Location: Chatham,ON
Posts: 79
Have tested the TPS and the resistance is linear so going to re-install, but I pulled the SuperChip and there were four pin sockets that were in the forced open position so got them to close up by cleaning, so the chip should be making full contact with all 28 points instead of only 24 when I re-install it.

13.32 @ 99.79mph
60' @ 1.86
Going for High to Mid 12's in 2012

www.kdracingteam.com
kidd is offline  
post #3 of 4 (permalink) Old 08-16-2009, 12:52 AM
 
taisa899's Avatar
 
Join Date: Feb 2007
Location: Amherstburg, Ontario
Posts: 4,934
Send a message via MSN to taisa899
taisa899 is offline  
 
post #4 of 4 (permalink) Old 08-16-2009, 06:34 AM
 
swackly's Avatar
 
Join Date: Oct 2008
Location: Omemee Ontario
Posts: 547
On the plug to the computer is lose or dirty contacts. My old 91 used to do that run on about 4 cylinders when wet
swackly is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
problems tear u a new 1 FordTough.ca Site Help? 6 11-03-2007 02:18 AM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome