Question?? - FordTough.ca - Home of Canadian Ford Truck Enthusiasts
 
LinkBack Thread Tools Display Modes
post #1 of 2 (permalink) Old 04-19-2011, 04:35 PM Thread Starter
 
xllxll_VIPER_llxllx's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Guelph
Posts: 149
Send a message via MSN to xllxll_VIPER_llxllx
Question??

I recently had a misfire on cyl 3 on my expedition, i replaced the coil and the cel went out on its own and it ran just like before, A few hours later the cel came on again and now it says its running lean in bank 1 and 2, any suggestions to correct this and what might be causing it? It drives properly but the odd time at a stop light it will stall!


2000 F150 SUPERCAB FLARESIDE 4X4 5.4L
EDDIE BAUER EDTION EXPEDITION 4X4 5.4L
2003 FORD ESCAPE XLT 4X4
NEW! F-250 Super Duty 4x4 Xlt Sc
xllxll_VIPER_llxllx is offline  
Sponsored Links
Advertisement
 
post #2 of 2 (permalink) Old 04-21-2011, 01:20 AM Thread Starter
 
xllxll_VIPER_llxllx's Avatar
 
Join Date: Dec 2009
Location: Guelph
Posts: 149
Send a message via MSN to xllxll_VIPER_llxllx
Wow i'm shocked? Not 1 idea or suggestion?


2000 F150 SUPERCAB FLARESIDE 4X4 5.4L
EDDIE BAUER EDTION EXPEDITION 4X4 5.4L
2003 FORD ESCAPE XLT 4X4
NEW! F-250 Super Duty 4x4 Xlt Sc
xllxll_VIPER_llxllx is offline  
Reply

Thread Tools
Show Printable Version Show Printable Version
Email this Page Email this Page
Display Modes
Linear Mode Linear Mode



Similar Threads
Thread Thread Starter Forum Replies Last Post
Question Denis254 Audio and Electronics 1 04-11-2009 01:33 AM
NEED HELP: Question Denis254 Ranger Forum 5 11-16-2008 12:26 AM
Question!! 1white08fx2 F-150 2004 to 2008 Forum 14 04-13-2008 08:42 PM

Posting Rules  
You may not post new threads
You may not post replies
You may not post attachments
You may not edit your posts

BB code is On
Smilies are On
[IMG] code is On
HTML code is Off
Trackbacks are On
Pingbacks are On
Refbacks are On

 
For the best viewing experience please update your browser to Google Chrome